Search This Blog

Loading...

Pages

Name:
Email Address:
Phone number
Item/enquiry
Shipping address
Payment via: maybank2u
cimbclicks
Shipping method pos ekspress
pos laju

Get your own free form like this one.

Saturday, July 4, 2015

PROMO


belian 1 unit magic pretty dara dan 1 unit magic collagen kiss
PERCUMA 1 unit magic bodyslim soap bernilai rm 36

stok promo ini adalah limited

harga asal rm 189
promo rm 100 shj
untuk ahli rm 80 shj

Wednesday, April 22, 2015

Monday, April 20, 2015

testimoni masker vagina


dropshipper/agen/pengedar diperlukan!
less up to 35%!

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

tak perlu pakai pantliner lagi


awesome bukan?

dropshipper/agen/pengedar diperlukan!
less up to 35%!

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

Saturday, April 18, 2015

masalah keputihan


Apakah itu penyakit keputihan?
Masalah keputihan atau lelehan lendir berwarna putih, krim atau kelabu yang keluar daripada faraj wanita merupakan suatu masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan wanita di seluruh dunia. Statistik menunjukkan hampir 75% wanita yang sudah berkahwin berhadapan dengan masalah keputihan berikutan oleh aktiviti seksual. Ramai wanita tidak mempunyai kesedaran terhadap risiko dan bahaya penyakit keputihan malah menganggap ia sebagai suatu petanda lazim sebelum kitar haid. Setiap wanita perlu mempunyai pengetahuan asas yang mampu membezakan pengeluaran lelehan lendir faraj secara semula jadi dengan penyakit keputihan yang serius yang memerlukan rawatan perubatan

masalah keputihan dan bau busuk di alat sulit

hubungi kami untuk penyelesaian seawal 3 hari. 
iAlla berkesan dengan izin-Nya

dropshipper/agen/pengedar diperlukan!
less up to 35%!

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

feminin wash jsd (dropshipper wanted)

Kenapa Feminin Wash JSD ni kita insert cuci2 sampai dlm...??

Mesti tertanya2 kn...
Ok mcm ni, faraj wanita ni berlapis2,berongga kat dalam..ada byk ruang yg boleh kerak2 sisa keputihan ni berkumpul..dan kalau setakat cuci dgn air biasa dan sekadar jirus jer, tu yg menyebabkan kerak keputihan bertmbah.. dan byk dr hri kehari.. bila berpeluh..bau lagi. peluh lagi..suma terperap.. dan sbb tu kita akan ajar pngguna fw jsd utk cuci kat dlm..mcm meruang..baru la segala herba dan sabun berubat ni akan serap suma bau, serap keputihan berkerak dan segar kn dgn herba dan sabun berubat tu....sejuk je..segar jer...bonus nye plak, bau herba dlm feminin wash ni akan blend dgn bau original faraj ,maka terhasil lah bau faraj harum yg akan memikat pasangan..


dropshipper/agen/pengedar diperlukan!
less up to 35%!

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

Friday, April 17, 2015

dropshipper wanted! tanpa modal!


dropshipper/agen/pengedar diperlukan!
less up to 35%!

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

masker vagina( dropshipper wanted!)


masker vagina: + boleh rapatkan bibir fajar + boleh merawat gatal2 di bahagian faraj + boleh serap keluar keputihan + boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj + menyamankan faraj + boleh merawat masalah ruam di bahagian lain + boleh jadi pengganti deodorant + merawat buasir + merawat luka kecil
-----
testimoni

dah seminggu lebih guna masker ni KM...wow...memang puas ati, terasa ketegangan bahagin bibir ms.v, yang paling best nyer....yg itam2 kat celah2 tu tukar jadi pink dah... senyum memanjang...semalam lepas mandi akak cubalah x pakai panty liner...then lepas tu akak tengok ada warna coklat2 kat seluar dalam, bila akak pegang kat ms.v ada benda melekit warna puitih kekuningan, nak ambik gambar tapi geli sangat terus buang dalam toilet...tapi yang pastinya memang berpuas hati dgn masker ni..

----
Hello amoi..fristly I would like to say milion thank you sebab u jual herb tu dekat i..from that day i pakai..i sudah x perlukan pantyliner lagi..suma masalah i yg bertahun tahun sudah settle..hanya kerana u promote itu herb dekat i..i nk purchase utk kali kedua..boleh x?sekarang i punya 'barang' sudah x ada bau lagi...tqvm..i punya husband banyak suka sama i sekarang..tidur pun sudah mau peluk i..nanti i mau beli dari u yg lagi power punya..tq juga pada yg buat herbs ni
----
Mrs. H, preggy 4 bulan masalah - keputihan yang berbau - miss v berair serta amat gatal salam dik, akak baru sapu masker tu, 10 min lepas, wow... Amazing la... Bibir miss v tu terus cantum mcm masih dara. Pastu kering terus. X becak dah... Cuma ada skit mcm pedih kat tepi lubang... Maybe ada luka kot masa dok sedap garu... Tp best la mask ni.. Nak repeat lg la nanti…

Wednesday, April 15, 2015

feminin wash (dropshipper wanted!)

feminin wash:

Ramuan – Herba arab, cengkih, ektrak sireh dan manjakani

Fungsi
· Merawat Keputihan.
· Membunuh kuman dan fungus punca bau.
· Merawat kegatalan.
· Memberi keselesaan dan nyaman di bahagian intim terutama bagi mereka yang kerap berpeluh.

Siapa Yang Memerlukannya
· Wanita dan kanak-kanak.
· Wanita dalam pantang.
· Wanita yang mengalami masalah keputihan, gatal-gatal dan berbau pada vigina.
· Wanita kerap berpeluh dicelah kangkang
· Penggunaan harian untuk elak jangkitan kuman dan bau yang kurang menyenangkan.

Bagaimana Pencuci Ini Bertindak
Dengan pH yang paling lembut, tanpa pewangi kimia. Tulen dari cengkih, sireh dan manjakani. Selain harum ia berfungsi mencegah fungus, antimiceob (bacteria) mencegah bau busuk dan tidak mengeringkan miss V kerana essential oil original cengkih dan sireh.

Kesan Positif Penggunaan
· Sekiranya dalam pantang, darah keluar lebih banyak masa nifas. Dengan cucian feminine wash yang kerap akan menghidarkan dari rasa gatal dan bau yang kurang menyenangkan.
· Terasa dingin dan menyegarkan. Bau enak yang kuat kerana menggunakan rempah ratus arab.
· Bagi yang kuat berpeluh atau alergik, pada permulaan penggunaan akan terasa sedikit pedih dan kemudiannya akan hilang dan terasa nyaman.

Cara Penggunaan
Jimat, jimat tak perlu banyak. Ia memang tak berbuih tapi ia berubat. Yang dah berkahwin tu, cuci dalam vagina anda, apa nak takut? guna 1 jari telunjuk yang halus dan comel tu.
Mula-mula tuang sikit atas tapak tangan, cuci keliling miss V, celah yang terselit tu, cuci sampai ke dubur, kemudian biar kejap.
Kemudian tuang sedikit atas hujung jari telunjuk anda, dan mula gerakan lembut dalam vagina. TAHUKAH anda, keputihan yang ada dalam vagina anda akan bergentel dan mudah ditarik keluar. Kemudian basahkan jari anda dan bersihkan kembali dalam dan luar vagina. Inilah yang kita perlu buat lepas habis piriod kan? barulah yakin nak mandi wajibkan.

Soalan: Tak apa ke masukan Feminine Wash dalam Cik V ni kak?
Jawapan: Feminine Wash Jamu Susuk Dara ni boleh, sebab Ph dia memang slightly ph vagina tanpa bahan kimia. Sebab itu boleh guna setiap hari. Lagipun kalau tak berani nak cuci di dalam vigina setiap hari, boleh buat 3 hari sekali, tapi missV sebelah luar mesti cuci setiap hari ye!

Tips Tips Tips
JANGAN sesekali anda menyembur air paip ke dalam vagina. Mungkin anda beranggapan bahawa ia membersihkan dalam vagina anda..TAPI anda SILAP. Sebenarnya anda telah membuka ruang udara dalam vagina anda, Ini boleh mengakibatkan berlakunya ruang udara dan menyebabkan berlakunya “kentut Vagina”.

dropshipper/agen/pengedar diperlukan!
less up to 35%!

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

Tuesday, April 14, 2015

Magic Body Slim Soap (dropshipper wanted!)




Nama Produk : Magic Body Slim Soap
Kuantiti : 100 Gram
Harga : RM36 (harga dropship rm28.80)
pos rm 6
Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan bontot yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit . Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat.
Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .
Gosok :
1- Paha dan bontot yg berselulit.
2- Pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu.
3- Perut.
4- Pinggang.
5- Pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber.
6- Parut.
7- Celah kekotoran degil.
8- Badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
Kebaikan :
1- Kulit akan berasa segar dan naturally dingin.
2- Liang-liang kulit akan terbuka- membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit.
3- melancarkan peredaran darah.
4- Penggelupasan perlahan.
5- Penggantian kulit semulajadi.
6- Menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang, licin dan lembap.
7- Menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak.
8- Menghilangkan kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam.
**Lebih BERKESAN digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.

Cool Medicated Feminine Wash (agen dropship diperlukan)

Nama Produk : Cool Medicated Feminine Wash
Kuantiti : 100 ML
Harga : RM48 (harga dropship rm38.40)
pos rm6
Baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine BERUBAT yang sesuai untuk KEPUTIHAN.
Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.
kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..
Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....
Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.
1- Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
2- Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3- Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4- Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5- Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6- Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7- Kebersihan yang meyakinkan.

testimoni:





masker vagina (agen dropship diperlukan)

MASKER VAGINA- RM25 (testimoni pls refer kat ruang komen ye)
(harga dropship rm20)
pos rm 6
Cara penggunaan :
1- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan dan disapu sebagai bedak.
2- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab.
3- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki-daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER VAGINA.
4- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area kanan dan kiri
Khasiat-khasiat :
1- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus.
2- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup.
3- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang.
4- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj.
5- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat.

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

dropsipper wanted!


JANA PENDAPATAN TANPA MODAL MELALUI DROPSHIP!

- tidak perlu premis
- tidak perlu beli stok 
- tidak perlu simpan stok 
- tidak perlu packing barang 
- tidak perlu pos barang 
-  terbuka kepada Peniaga-peniaga, suri rumahtangga, pelajar, penganggur, makan gaji, internet marketeer dan yang sedang mencari-cari pendapatan tambahan

Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. pembekal akan melakukan semua ini untuk anda!

hanya perlu iklankan, amik order dan submit order kepada pembekal!

MUDAH KANNNNN

inbox mummy dengan segera di sini untuk join grop dropship mummy: https://www.facebook.com/messages/aida.abwahab

dropship


ada sorang ni kan, dia dropship je.
dia hanya iklan kan kat instagram sahaja.
semalam dia dropship 5 botol feminin wash kat kawan2 dan customers dia.
untuk 1 fw, harga agen ialah rm38.40. harga jual rm48.
so agen dapat rm9.60
rm9.60 x 5 botol = rm48 nett dengan hanya ngadap smartfon.
itu hanya feminin wash. dia dropship fw + bbrp items lain untuk setiap order.
katakan lah sehari dapat rm50 nett duit poket dari dropship,ok ke ok di zaman ekonomi sedang memuncak macam hari ni?
ok ke ok?
yes, fb, insta, twitter is yours, boleh pos suka hati nk post apa.
tapi apa benefit korang dapat semula?
cer pikir-pikir.

------
agen dropship/pengedar are welcome

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6

Monday, April 13, 2015

magic collagen kiss- rm25

magic collagen kiss - rm25

KHASIAT:

1. Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan, mood dan darah.

2. Melembapkan bibir yang kering dan merekah

3. Sesuai utk bibir yg gelap, kusam disebabkan merokok atau faktor keturunan

4. Sesuai juga digunakan sebagai blusher.

5. Penggunaan yang berterusan akan mengembalikan keremajaan dan effect pinkish semulajadi pada bahagian yg bermasalah.

----
info produk pls kelik sini: http://on.fb.me/1I6l78h

agen dropship/pengedar are welcome. 

untuk order dan daftar agen or pengedar pls hubungi mummy kat fb ye
tekan sini : http://on.fb.me/1FFlgC6
Related Posts with Thumbnails