Search This Blog

Pages

Name:
Email Address:
Phone number
Item/enquiry
Shipping address
Payment via: maybank2u
cimbclicks
Shipping method pos ekspress
pos laju

Get your own free form like this one.

Tuesday, November 6, 2012

khas untuk peminat produk susuk dara

salam~~

anda-anda yang berniat nak tahu lebih lanjut mengenai produk susuk dara, boleh add saya dulu kat facebook at https://www.facebook.com/aida.abwahab or kelik badge kat blog ni..

nanti saya akan masukkan dalam group rahsia jsd aidawahab. kat situ ada banyak info mengenai susuk dara.

saya masukkan anda dalam group rahsia tu bukan nak anda terpengaruh dan beli produk susuk dara ya, tapi saya nak anda baca dan paham sebelum beli.


tq:)
aidawahab

Tuesday, October 23, 2012

lagi testimoni susuk dara

 (11 okt 2012)
 makan clh--- muka pink2 gitewww 
pakai fw-- rasa kemut2 gitewww 
XD
 
21 okt 2012. salah conteng kat gambar, terlupa dah oktober rupanya .. haha 
produk: feminin wash dan masker vagina
23 okt 2012-- produk: feminin wash dan masker vagina
 
 sebarang pembelian produk susuk dara sila ke http://jsd-aidawahab.blogspot.com/ 

tq :) 

testimoni jamu pengantin dara (JPD)


testimoni dari cust mai

"Minta maaf kawan2 kalau rasa jijik tgk gambar yg mai pos nie..
Mai yg tgk pun pening jugak.. tp apa yg pasti ini adalah yg dipanggil ALIEN yg bersarang dalam miss v@cik pah wanita yg mengalami keputihan yg kronik... so sesapa yg ada keputihan tu. x kisah la yg kronik atau x... jangan ambil mudah.cari ubat, jgn biar jer.....

"customer ni masih dalam rawatan.. setelah habis menggunakan jpd n 2botol jad, repeated customer ni makan jpd sekali lagi kerana keputihan kuning n air kelabu kuar xberhenti...dia pantang ais dll cuma minum jus buah,buah n yogurt jer dari peti ais.Kali ni keputihan lagi byk dr jpd pertama."

takkan nk biar kan sampai jadi macam tu.. baru nk dirawat... jgn tengok dan sekadar baca jer testimoni... buat la something.. kalau x nak guna JSd pun pakai la produk apa pun...janji jgn biar... alang2 kami di JSD ada produk yg boleh menyelesaikan masalah nie.. so x yah la pening2 nk tanya kat pak cik GOOGLE tu kan... pm jer inbox... insyaAllah Mai akan usahakan produk yg sesuai, lain orang lain masalahnyer... "

testi 2:
"Salam kak...tq kenalkan JSD ni kak. Saya happy sgt. Sbbnya...saya baru keguguran pada bulan 3 hr tu kandungan 5 bulan. pastu saya amik perancang cucuk 3 bulan. so PERIOD saya x dtg sejak saya mengandung n amik perancang. Bulan 6 saya stop perancang cucuk tu tp sampai la nie saya x dtg period. dh check every month mmg x pregnant. Risau gak. Lepas hari keempat semalam, saya korek n Alien tu dh kuar. tup2 malam tadi...saya datang period buat pertama kali setelah hampir 1 tahun (campur pregnant yg x dtg bulan.). Ya Allah...happy sgt. sbb lega skit perut saya ni yg rasa x selesa je."
 
testi 3:
PRODUK - JAMU PENGANTIN DARA + INTIM GEL

Slm sis..sy lama xchatt dgn sis..sy demam la sis..sorry yer janji nk bg testimoni..skali xsht plakk..sy dah karang nk bgtau sis..at last jatuhh sakitt plakk..erm..sy mula2 xyakin dgn PRODUK JSD..tapi sy nekad nk guna sbb sy dah xtahan nk kena pkai pa
nty liner 24hrs..dahla duit membazir jer..pastu xselesa bila slalue keluar keputihan jer..

so saya beli PRODUK JSD tanpa pengetahuan asben..die xpercaya benda2 jamu ni..so sy beli diam2.. Masa 1st time dpt parcel..xsangka kecik jer produk ni..so sy pkai JPD.. Masa tu plakk asben asyik mtk nk bersama..padahal kena off 3ari.. So nk xnk kena ngelatt jugakk. Ckup 3ari sy korek kuar JPD..pastu try masuk 1jari.. wahh..ketat betul..

Pastu be4 bersama sy sapu gel intim..wahh..mlm tu bkn 1 round..tapi 3round..haha..smpaikan asben sy xkeje pada keesokkan harinya..off day..haha..duk melayan kerenah die je la..InsyaAllah sy nk order lagi nnti..tq kak..Ape pun kpd semua wanita2 diluar sana..sy sarankan supaya menciba JSD ni..xcuba xtau kan..tq kak..Nnti sy nk order lagi..
 testi 4:

"Alhamdulillah dgn izin Allah lepas akk guna 1 set susuk dara yg hani buat ade perubahan dlm hubungan kami semakin mesra dan kerap 'b'sama'...hubby asyik senyum jer bila tgk akk, nk tanya seganlah pulak...mula2 akk pakai jamu pengantin memang akk rasa ehem2..akk tu ketat sgt dan berpasir, lpas tu seluar akk asyik basah jer..akk ingat hani ade tulis lepas mkn jamu nie air akan keluar sampai ia benar2 dah elok memang betul lpas 2 hari jer dah kering air n kluar jamu yg akk msukkkan dlm ehem2 2biji tu mcm sabut kelapa warna coklat kluar...

hubby pun npak happy jer lpas 'b'sama' mula2 agak sakit coz ketat skit ehem2 akk tp lpas tu...xde ucapan yg dapat diucapkkan selain ALHAMDULILLAH...

abiss jamu tu akk pakai susuk dara memang rasa berdeyut2 kat rahim rasa mcm mengecut...lps 'b'sama' hubby happy jer biasanya terus tidur..hihi..alhamdulilllah dlm 2 hari jer susuk tu kluar warna putih+pink..terus trg akk mula2 takut nk guna produk hani tp sekarang
akk sgt berpuashati alhamdulillah...permata akk yg hilang dulu sudah kembali...thx hani

klau dah habis akk punya jamu nie bleh oder lg x...Insyaallah"

:)
semua pembelian produk susuk dara sila ke http://jsd-aidawahab.blogspot.com/

tq :)

jamu jalinan cinta by susuk dara---rm48

semua urusan mengenai produk susuk dara telah dipindahkan ke http://jsd-aidawahab.blogspot.com/

tq :)

Wednesday, October 10, 2012

pendaftaran agen susuk dara

salam and hi semua..

pendaftaran agen susuk dara masih lagi dibuka sehingga 15 okt 2012.

syarat untuk jadi agen:
- yuran pendaftaran rm100, siap dapat barang juga:)
- berminat
-jadi agen sebab nak menjual dan tolong orang lain yang ada masalah, bukan nak dapatkan diskaun untuk kegunaan sendiri semata-mata<----orang macam ni kami tak layan
-patuh pada terma dan syarat susuk dara resouces


para agen akan dibimbing untuk menjalankan perniagaan mereka... diingatkan di sini ye, kami di susuk dara amat mementingkan masalah customer...kami suggest produk mana yang patut dipakai oleh customer, bukan sembarangan jual je... kalo kami nak sangat duit customer, kami main jual je tanpa pedulikan apa masalah yang mereka hadapi...

alhamdulillah~~~ kebanyakan customer kami berjaya selesaikan masalah mereka.. malah lebih bahagia .. maklum leeee, masalah dalam kain dan dalam selimut, bukan semua orang akan berkongsi..
kami di susuk dara mengamalkan sifat terbuka... dan segala permasalahan customer adalah P&C- private & confidential.

sila la inbox saya dengan isi borang di atas.. sila tinggalkan juga link facebook korang ye.

tq:)




Sunday, October 7, 2012

testimoni susuk dara, JSD---part 4

Testimonial Pengedar Jsd dari Brunei,,

Bismillahhirrahmanirrahim,,


Assalamualaikum semua,,bukan senang nak bagi testi sendiri ne kalau takde semangat dari kawan2,,bila teringat akan kehebatan dan keajaiban dari produk susuk dara ne sendiri lah yang menambah kan keyakinan untuk terus menulis testi ne,,


Pada 14 sept 2012 adalah hari Pengantin Dara aku masukkan kedalam put-put,, dengan harapan yang tinggi dpt lah merawat keputihan,, serta nak lah juga mengimbas kembali malam pertama masa mula2 kawen dulu,,sekarang anak dah 4 orang,, lahir nya pulak bukan lah 2kg,, ne rata semua 3.8 kg,, wewww,, ok bebalik ceta awal tadi,, tepat je 24jam pada 15 sept 2012,,jam 10pagi,, siap gi cek in lagi kat hotel,,sejam sebelum bermula,,dah siap kan diri dengan cuci dulu put2 gune feminin wash,,bagi miss v gel,,biar harum wangi,,kunyah dan telan coklet love habibi,,acara masa tu berlangsung sebanyak 2kali sebab cik abe tak puas hati,, dia heran kenapa boleh kalah awal,,hehehe,,

Sebelah Petang pada hari yang sama masa buang air kecil,, tu lah alien yang petama seumur hidup aku ,,keluar selirat lendir2 bercampur sedikit darah,,mashaAllah terbeliak mata tengok mende tu ada keluar besar 50sen tebal seperti chewing gum,, huhu rase macam nak menangis,,tu lah rupanya alien kat pic no 1,,dan keesokkan hari nya Ahad piyed turun dengan lebat nya seperti air keluar dari paip,,takde sakit,,takde bau,,cume kaler darah tu warna hitam dan maroon selama 4 hari,,pastu darah kembali kaler merah sampai lah abes,,

Minggu berikut nya,, pada 28 sept 2012,, aku try insert lagi,, terasa maseh longgar sebab jari maseh muat 3jari,,so aku try lah gune kaedah rawatan seminggu sekali rawatan pengantin dara tu,, tapi kali ni alangkah terkejut ada lg alien yang keluar boleh refer kat pic no.2,, tak tau pulak tu sebenarnya adalah Cyst,,alien tu seperti daging dan bercampur keputihan dan lendiran sebab dulu memang lama nak dapat anak yang kedua,,8tahun berusaha,,alien kat pic no.2 tu keluar pada 30 sept 2012,, masatu aku hampir pengsan,,sebab kepala sakit sangat,,urat kepala seperti nak putus,,tak boleh nak bangun,,Ya Allah tak tau lah pula aku ada cyst,,memang dulu ada masalah piyed xturun selama setahun,,Ya Allah terima kasih telah memberi ku peluang untuk memperbaiki diri,,dan terima kasih juga buat kak hanni yang telah memperkenalkan produk yang tiada tandingan nya,, lepas ne aku akan continue lagi rawatan sehingga betul2 bersih,,

Produk :
1. Pengantin Dara,,-------rm65
2. Coklet love habibi,,------rm48
3.Feminin Wash,,--------rm48
4.Miss v gel,,---------rm56

Saturday, October 6, 2012

testimoni susuk dara- part 3

Sue ( Bukan nama sebenar )

Pernah mengalami keguguran sewaktu mengandung anak kedua beliau..

Menghadapi masalah keputihan yang serius kerana hari-hari terpaksa menggunakan pantiliner..

Sue: takutla nak sumbat bnd ni kt dalam..

Saya: jgn takut.. nnt JPD akan cuci bersih yang kat dlm tuh..

Sue: yerlah..nnt mlm kang sebelum tdo aku buatlah..

Hampir 67 jam..

Sue: kalau baru 67 jam boleh korek ker?

Saya: Tggu la smpai 72 jam..

Sue: ok2 la..aku dah rs tebal je kat bibir nih.dah x sabar nak kuarkan..

Slps 72 jam..

Sue: banyaknya makhluk asing yang kluar la..yang kuar mcm sarung time gugur dulu pn ada..

Saya: Alhamdullilllah..oklah tuh..

Pas tu,dia trus order JPD utk mak dia plk..

TAHNIAH KEPADA PENGASAS PN.HANI KERANA TELAH MEMBANTU RAMAI WANITA YANG MENGALAMI MASALAH INTIM WANITA..
 
 
 
 
Testimoni dari puan yasmin...24.07.2012

Ni kali kedua saya guna jamu pengantin dara (JPD), disebabkan saya ada masalah tidak period sejak guna Implan ...semalam sy korek la...ini la hasilnya, ada sedikit darah ketul/cair....tp yg paling best...hari ni saya Period..bestnya...patutla asyik ngilu je dari pagi tadi, pastu asyik rasa lenguh2 je...saya suka saya suka.
 
 
 Name je masker vagina, tpi saya redah je sapu tempat lain..suami ank ank dan saya sendri jadi testimoni ni..en lokong ada gatal gatal cam ni dkat kaki dia..sya pun dah abs iktiar camane nk ubatkan gatl gatal dia tu..pakar kulit,ubt cari China la mana la..suma kesan dia same je..sya pun try n error je la letak masker vagina ni kt kaki dia tu..besok nyer tu masyaallah tgk tgk dah kering..siap bole kupas lagi kerak kerak yg dah kering tu..magic nyer..apa rahsia serbuk ni..padahal guna utk lain kan..ermm..terus saya apply lagi sampai dia betul btul kering..skang ni da tgl parut je..huhu..kene la beli ubt ilang parut pulak...ape pun..terima kasih la ye..pn pengasas JSD ni..kalau la dari dlu sya jumpa produk ni..mesti duit sya x abis riban riban..huhuhu..so yg dkat luar sna yg masih belum cuba..jgn bakhil sangat..rm25 je kot..dari anda abiskan duit dekat krim krim yg belum tentu lgi mujarab dia..huhu..TQ1jutax
 
 

testimoni susuk dara, JPD---part 2

testimony pengguna JSD

Dengan perasaan yg takut dan risau..AKHIRNYA....sy mencuba juga JAMU SUSUK DARA...Percubaan yg tidak sia2....ALHAMDULILLAH.....
nak Tau Aper dia....mari baca?

sy ada masalah sikt..masalah org pompuan la kan...risau dan takut tu jgn ckp la...lagi2 memikirkan tarikh oprate dh dekat..huhuhuu...

Jd sy try ambil JAD & JPD yg telah disyorkan dan mengikut peraturan yg diberikan oleh kak Nikmah Faezah....tapi bila sy dapat bungkusan tu dari kak nik sy fikir lagi sama ada nk makan atau tidak...paham2 jelhkan klu hati tu rasa takut...tu kan...

Tapi sy nekad n kuatkan semangt, dan dengar kata2 nasihat dari kawan2 n kak nik....AKHIR NYER sy teleh mengINSERTKAN juga 2 biji JPD pada 6.7.2012 jam 10 mlm.....dan mkn JPD 4 biji serta meminum air zam zam n berdoa YA ALLAH PERMUDAHKANLAH URUSAN KU DAN JGN LAH SAKIT bla..bla.......alhamdulillah sepanjang sy mkn JAD & JPD sy tidak mengalami alahan sakit2 badan n perut...

9.7.2012 masa nie sy bergegas nk blk rumah..time nk masuk kereta sy batuk n tiba2.....jeng..jeng..jeng...sy rasakan ader sesuatu yg keluar dari Miss V sy.sampai je kat umah terus berlari masuk bilik air nk tengok aper..sekali tengok alien tu duk terjuntai2 jer...masa nk tarik kuar kan tu mcm takut2...sekali keluar....MASYAALLAH BESAR NYER......ah rasa lega bila alien tu dh kuar....n sy langsung tak rasa sakit pun....dlm 1 jam baru perut rasa sakit mcm nak period....sekali betul period...n saki baki alen tadi pun ikut kuar sikit2..pg tadi sy try korek..rasa dh clear dh miss V sy.....

TERIMA KASIH KAK NIKMAH KERANA GUIDE SY...
ALHAMDULILLAH SYUKUR...


Customer dh berkawen, merancang tuk dptkan baby. ada masalah haid jarang datang n keputihan yg banyak

Terima stok JPD + JAD pada 16.06.2012

Mlm hari sabtu tu terus insert 2bj n mkn 4bj JPD.

"hi sis, saya xpasti ngam ka da tu saya insert sbb xtau nak bezakan mana kiri n kanan. mcm yg 1 tu hilang sbb masuk terlalu ke dalam"

sa ada suruh dia tgk rajah tmpt nak letak JPD spy dia lbh faham.

Mlm tu sa dgn cust ni sms smpai mo tgh mlm jg la ^__^ coz dia rasa takut lps insert tu sbb rasa len dia ckp. sa bgtau normal mcm tu. akan rasa bdenyut di ari2. so dia ok la. sambil2 tu dia baca testi dlm pages sa. katanya mo tgk pa mslh perempuan ni ^__^

19.06.2012
Pagi ni dia pm sa n bgtau dah kuarkan

"hi sis.morning.sory terlupa saya bgitau.sementara ni jamu tu saya yg ambil sdh , mama saya mau tgok lepas saya mkn apa tindakbalas.nti ada ordr saya cari sis di lawas k.thank.tp yg betul tu lepas saya msukkan dan mkn 4biji pertama memang dapat kesan baik pinggang belakang saya kurang sakit x seperti hari2 biasa .hari ni saya start mkn JAD pagi mlm. saya dh kuar kan JPD tu xpasti la tu rempah @ lender keputihan saya ada ambil pic tapi xtau la apa tu. keputihan x seperti dlm gambar2 tu, putih basah2.hehehe.. tapi saya rasa mcm masih ada di dlm.xdapat kluarkan.jari x cukup panjang"
sa dh suruh dia kuarkan jg takut terkena jangkitan kuman jika dibiarkan.
ni ada gmbr yg dia ambik tp krg jelas sikit
 
 
korang rasa apa ni? ini merupakan kotoran yang keluar dari saluran wanita.. gross kan?

sila baca testimony pengguna yang hantar gambar diatas..

Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous). Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan

mencecah 4 bln lebih.

Perasan setelah melahirkan ank kedua 2 tahun dulu, tak berapa kuat tahan kencing... mesti terkencing kalu terbersin atau batuk... sentiasa pakai pantyliner setiap masa selain waktu tidur je.

pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan...

2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.

Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah cuam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..

Bila nampak rmi yg post k Fb pasal jamu susuk dara (JSD) nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...

Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...

dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...

1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam--> pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi kat pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...

2nd n 3rd day--> miss v totally kering... pantyliner kering kontang... sakit tumit cam ilang tiba2... huh ajaib.

masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yg cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar...

4th day sampai hari nih--> kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira... whitening totally hilang... Tapi sesapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise ... smpi dia tya kita... ada makan jamu baru ke? hihihihi
 
pengguna: N ina

Selepas menggunakan jamu pengantin dara (JPD), keputihan dah berkurangan.. Kalau dulu terpaksa pakai pantiliner, sekarang tidak perlu lagi.. Miss V pon dah makin ketat..hehe..tu pengiktirafan yang cik abe bagi..

Memang terbaiklah JSD nih.. Kalau dulu mcm2 yg dicuba,jnis yg kapsul,yg mnum pn ada..tp smuanya xberkesan utk hilangkan keputihan ni,sekarang Alhamdulillah semua masalah tu dah selesai..

Terima kasih kepada pengasas JSD..

testimoni susuk dara, JSD---part 1

- CUSTOMER FIQA-

"Customer fiqa nie ada masalah keputihan yg teruk dan becak.. die belum proceed lagi untuk beli JSD.. sebab customer ni baru lepas bersalin 50hari dan ade kesan jahitan yg dah kering pd faraj.. dan fiqa tak proceed kan lagi die beli sebab die fully bf.. deliver pon die pendarahan.smpaikn kena topup darah 2beg plastik coz drh kuar bnyk. luka pon sangt dlm kat pangkal rahim tu kena
jahit pon kat bilik bedah.servik die trpaksa d bukak utk jhit luka kat pngkal rahim.
coz ada org yg suh die pkai masker tuh tuk sembuhkn pedih2.. die pakai tnp pgtahuan fiqa dan tup tup trus die bg gmbr nie dkt fiqa..

Then dia bgtau inbox fiqa tadi yg die ad try sapu masker vagina yg kakak die beli pd faraj die.. trus keluar alien2 dkt tepi faraj die.. cuba laa tgk.. belum pakai JPD lg.. tp dah keluar cmni.. fiqa tgk sendiri pun fiqa terkejut :)"
 
 
 
tESTIMONI: Jamu Pengantin Dara 05Julai. 3.20Ptg-- JPD- rm65

"MASALAH: Sy dah kawin 3 thn lbh..n blm ade baby..keputihan sy mmg byk..risau la sis..sy dh pg pap smear..doc ckp xde ape..if xde pe..xkn dia still kuar n kaler kuning..any solution xsis yg bole bantu sy? Period sy pon sikit je..mmg 6-7 days..tp period merah tu kuar 3-4 days je..yg lain coklat..

Result: Takot n geli, (attached pic)- gambar atas tu :)


pengguna jamu pengantin dara (JPD)

"Salam all ;) ermm...nak share sikit ni. Dari petang tadi sakit je pinggang ni. Nak kata period, tak juga keluar2. Ingatkan period lagipun selepas mengambil JPD badan ni rasa lain mcm je. Pastu dah 2 malam tidur tak menentu. Pening2 mual2 pun ada. Tapi lepas 3 hari then masuk hari ni baru rasa ok skit.

So masa mandi petang tadi selepas masak utk berbuka, masa
mandi tu mcm ada benda yg keluar dr dlm miss V. Sakit juga. Sekali tgk...alamak! Rasa geli pun ada. Korek punya korek...keluarlah benda ni (dlm gambar tu). Yg lain tak sempat nak ambil sbb dah jatuh kat lantai tandas.

So sempat jugalah ambil gambar tu. Ini rupanya selama ni yg menjadi masalah dlm miss V kena pakai panty liner setiap hari. Nampak seram dan geli juga tgk benda ni keluar.

Tapi sy seronok sebab rasanya segala kekotoran dan punca keputihan selama ni dah keluar. Then selepas mandi tu sampai skg sy rasa badan sy ni ringan je..sakit kepala sakit pinggang pun dah kurang.

Pastu sy perasan dr td sikit pun tiada keluar keputihan dr miss V seperti selalu yg menyebabkan bau busuk dan basah.

Alhamdulillah...tq so much kpd rakan sy Pn CT Alinah sbb sudi pos kan utk sy di KL ni. Mmg amazing! Tak rugi mencuba JPD dan mmg sgt berkesan. Eiii seronok pula sy mlm ni...hubby pun seronok tgk sy senyum2 puas hati :) Terima kasih JPD dan pasni sy akan continue lg dgn JAD!"




TESTIMONI D'Impian Balqish...

...seorang wanita 30an yg dh bkahwin n belum mempunyai zuriat.

Pengambilan: JPD (Jamu Pengantin Dara)
Tujuan: menghilangkan masalah keputihan, sengugut & bau pd V..

mula2 dia mmg takut bab nk korek2 nie...tp alhamdullilah....inginkan rahim bersih...nk tau apa yg kluar dr dlm tuu...beranikan diri jg akhirnyaa....

3/7/12 - insert 2biji telan 4biji pd mlm tersebut. Slps 5min insert, terasa panas V mngkn tindakbalas ubat sdg berlaku.

4/7/12 - bgn pg terasa segar & senang bgn pg. Bdn trs ringan n kepala xsakit dr kebiasaan ketika bgn dr tidur. Hari dilalui spt biasa & cergas spjg masa. Mlm telan 2biji lg..

5/7/12 - bgn pg mcn biasa n mlm telan 2biji lg mcm biasa..

6/7/12 - ptg: cuba keluarkn alien. n hasilnya spt gambar tsbt.. Slps proses pembersihan V terasa segar, ringan bdb n selesa pd V..

7/7/12 - muka terasa bersih n berseri u!! Huhuhu..



customer : Klu x sy xcube la kak.. Sbb nk bg ilang sume tu lh sy try jgk.. Hehehe.. Keputihan n sengugut lh bnd plng xsuke.. Better cr jln penyelesaian..

penjual: Yes.....klau hana rajin...gi baca testimoni yg cam hana...msti depa pun kes cam hana gak kan....

customer : Smlm ckp ngn asben nk tgk period kali ni ok ke x.. Then dia ckp, sempat ke nk period? Ntah2 dh de bby.. :( siannye.. InsyaAllah ade lh nnt rezeki bby.. Kn kak..

penjual : sukanyyerrrr....insyallah..akak doakan....

pastu..2, 3 ari nie whatapps kt sya lg, dia kata masih ada lg alien2 yg kluar...cam ketul2...cam berpasir....byk gak ler....

Dia kata pas nie...confirm dalaman dia bersih! hubby dia pun terkejut bila tgk camni... cam xcaya jee... Harap2 dia dptlah zuriat nnti... berusaha n btawakal... Pls doakan dia nie yeee....aminnn.... ♥♥♥ Qish

Thursday, September 27, 2012

susuk dara resources

REKOD SUSUKDARA RESOURCES:::

Buat masa ini kami mempunyai pelbagai produk yang telah berjaya membantu lebih dari 3000 pengguna di seluruh Malaysia dan luar negara. Dapatkan khasiat produk-produk keluaran SUSUKDARA dengan segera:-

1) Jamu Susuk Pengantin Dara (RM65)
2) Jamu Aku Dara (rm48)
3) Masker Vagina dikenali juga sebagai magic powder (RM25)
4) Medicated Feminin Wash (rm48)
5) Medicated Intimate Gel (RM56)
6) Minyak Ikat Kasih (rm65)
7) Jamu Lelaki Jutawan (rm65)
8) Coklat Love Habibi ( maajun) - RM48
9) Magical medicated bodyslim soap (RM36)
10) Medicated Deep Heat Lotion (RM48)
11) Jamu Jalinan Cinta ( supplement bersalin normal n ceaser ) RM48
12) Jamu Emas ( supplement utk kencing manis ) (RM65)
pastikan yang original dan dari agen yang sah.. salah satunya ialah the aidawahab blogshop XD

miss V intimate gel (IG) by susuk dara-----rm56

semua urusan mengenai produk susuk dara telah dipindahkan ke http://jsd-aidawahab.blogspot.com/

tq :)

Wednesday, September 26, 2012

coklat love habibi (CLH) by susuk dara---rm48

 
http://1.bp.blogspot.com/-gWs-NDp1G2U/UDt8fnNU49I/AAAAAAAAAFU/bEKt2cIzZek/s1600/coklat.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-o0JdUS2Vbm0/UDmWmCnzlNI/AAAAAAAAHB4/F-0LPxvWftA/s1600/coklat%2Blove%2Bhabibi.jpg 
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/c38.0.403.403/p403x403/376968_277113199065025_1940753933_n.jpg

SIFAT FIZIKAL: lembut n kenyal, berbau wangi herba
RASA: manis, lemak


Cara makan
~ cubit sebesar kuku jari kelingking. kunyah2 dan telan. pastu minom air. tak payah minom air pon boleh :-)


~ Anak dara, lelaki dan wanita boleh makan CLH



TINDAK BALAS CLH



~JADI hyperaktif DAN badan selim2.
~TIADA effect kat Miss V dan juga TUT TUT LELAKI
~CUMA AKAN RASA SEDIKIT KEINGINAN SYAHWAT.
~LELAKI makan maajun ni + MINYAK IKAT KASIH.. pergh...XD

Coklat love habibi tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim.
TETAPI
Coklat love habibi
Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain.
Coklat love habibi
Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
Untuk melancarkan peredaran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.

Cara makan yg sgt mudah..
Ambil n gentelkan kecil2.
Kunyah n minum air.

Disarankan ambil ketika serapan n makan malam.

Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)
note: lelaki wanita, dah kawen ke belom kawen ke semua boleh makan..:) 

note lagi : sapa2 yang jarang berak tu sangat lah disarankan amik CLH ni.. XD

Monday, September 24, 2012

Jamu bersalin @ Jamu Jalinan Cinta by jamu susuk dara-----rm48



Jamu bersalin @ Jamu Jalinan Cinta

NEW PRODUCT!!!!!

KHASIAT DAN FORMULA RAHSIA SEJAK TAHUN 1850-an

PERMINTAAN PASARAN SETEMPAT YANG TIADA BANDINGANNYA..
dulu kini dan selamanya diyakini dan sentiasa ada permintaan dari kenalan saudara handai dan orang sekampung

Jamu bersalin @ Jamu Jalinan Cinta

Rm 48 (40biji)
2bj slps sarapan
...
2bj mlm (6ptg)

Fungsi:
Melancarkan peredaran darah
Mmbnykkn susu badan
Mmpercepatkn luka sembuh
Membaik pulih luka dalaman
Memberi tenaga dan kesegaran badan selepas bersalin
Melancarkan pembuangan air besar dan kecil
Membuang angin dalam badan
Menghangatkan badan dari terkena sejuk2 meroyan

Terhasil daripada:
Madu
Belut
Ikan haruan
Rempah ratus wanita
-manjakani
-kacip fatimah
-lempoyang
-kunyit putih dll
tq :)

Monday, August 13, 2012

MISS-V INTIM GEL (RM 56)




-Khas utk kekeringan
-mengetatkan bahagian intim
-memberi kepuasan maksimum dengan mengalirkan peredaran darah ke bahagian sulit
-mencegah bau di bahagian sulit
-memberikan rasa bersih dan segar
-membunuh bakteria dan fungus
-mengatasi masalah keputihan

Gel berubat Intim gel diformulakan utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif.

Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke private part dimana ada satu titik ghairah dipaggil "G-SPOT".
gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan. apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur serta lembap kembali.

boleh digunakan oleh sesiapa saja tanpa mengira usia.
*ada juga wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin.
* elok utuk mereka yg faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan kelembapan semulajadi
* amat2 sesuai utk mereka yg menghampiri peringkat menopos dan yg telahpun menopos. insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus.

Cara pengunaan: Sapukan ke dinding vagina guna jari sedalam yg boleh.

**INTIM GEL TU BERFUNGSI UNTUK MENGETATKAN FARAJ. SO TUK ORANG PEGNEN TIDAK DIGALAKKAN. SO ORANG PEGNEN JUST GUNA FEMININE WASH N MASKER VAGINA UNTUK HILANGKAN KEPUTIHAN **


testimoni-testimoni jamu pengantin dara (JPD)


testi 1
 
PRODUK: JAMU SUSUK PENGANTIN DARA (RM65)

Pengakuan ikhlas dari penguna susuk dara::
**********************************
Dulu saya pernah mengalami masalah yang memalukan. Setiap kali bersama suami akan kuar bau busuk macam bangkai gitu. Hanya Allah swt yang tahu perasaan itu bila suami selalu merungut bila bebednya selalu gatal2 setiap kali bersama.

Saya pernah amik antibiotik. Tapi tak juga hilang. Hinggalah suami suruh pergi check takot nanti ada kanser. Suami jugak slalu merungut bila faraj saya longgar. Dan air kuar terlampau banyak sampai tak rasa apa2.
...
Suatu hari saya terbaca iklan pasal jamu susuk dara. Saya disyor gunakan jamu aku dara dan susuk kekal dara. Alhamdulillah sekali insert susuk kekal dara dan makan jamu aku dara terus hilang bau tu. suami pun pelik sbb dah tak ada bau busuk itu. Keputihan yg hijau2 tu pon hilang. Suami pun kata kenapa ketat semacam..best katanya.. Siap tanya lagi yg laki x der ker?

Korang tau tak kenapa saya terpikir nak amik jugak benda nie. Padahal dalam hati takot sbb skang nie mcm2 boleh jadi. Tapi tekadkan jugak hati sbb pernah ketika bergaduh dengan suami, dia cakap dah la putput berbau! Sejak hari tu sy bertekad utk amik jamu nie...suami dan makin sayang..alhamdulillah...

testi 2
SUAMI NAKAL?? INI DIA, RAHSIA MALAM PENGANTIN!
PRODUK : JAMU SUSUK PENGANTIN DARA RM 65

* Myfrend anak 4 org.husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti. pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditempat tidur. rayuan2 demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. setelah patah hati si isteri mencuba alternatif "SUSUK DARA" pada peringkat awalnya disangkakan "black magic". After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis mengatakan alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. n suami beliau asyik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam.

dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana Suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. kali ni beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. setiap pagi n petang diambil dan di hantar oleh suami. kadang2 lunch time together. sisuami tidak lagi panas baran. jarang outstation dan sekarang sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selama ini Suami beliau abaikan.

* customer FB: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka....kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya. TRY la jamu "SUSUK DARA" yang anda tidak boleh dapat dimana2
 
testi 3
iktibar dari gadis yang pernah terlajur

"Assalam kepada pembaca yang membaca testimony ini dari wall Puan Shikin. Maaf sebab x dapat mendedahkan nama sebab saya malu. Malu pada semua dan sudah tentu saya malu pada Allah s.w.t. suatu masa dulu. Sekarang saya nak Anak gadis yang masih dara di luar sana ambik ikhtibar supaya tidak terjebak spt saya. Saya Izinkan Puan untuk Share di wall Puan sebab saya rasa terpanggil untuk memberitahu semua ape yang terjadi pada saya di masa lalu dan selepas saya kahwin dan mencuba produk jamu yang di jual oleh puan shikin.

Dulu saya adalah anak gadis yang sangat tidak tahu dan tidak boleh memikirkan Halal dan haram . Saya bercinta dengan lelaki semua nya saya serahkan mahkota saya yang sangat bernilai dan haknya hanya lah untuk suami saya. Saya tak kisah yang saya fikir seronok dan nikmat perbuatan haram tu. Namun setelah meningkat dewasa saya di pertemukan dengan seorang lelaki yang sanggup mengahwini saya sedangkan dia tahu saya sudah ditebuk tupai malah sebenarnya saya pernah menggugurkan 1 zuriat yang tidak berdosa tanpa kerelaan saya sendiri. Dek memikirkan keluarga dan saya sendiri malu di dunia saya akur.

Beberapa bulan sebelum tarikh keramat saya sah di gelar isteri , saya terfikir , apakah keistimewaan malam pertama saya bersama suami? Adakah dia berhak mendapatkan saya setelah semua nya LOBOS ?? Saya banyak terbaca di facebook mengenai Jamu susuk dara untuk mengembalikan dara . Lama saya berfikir sampai 1 masa hati say terbuka untuk mencuba. Tetiba terbaca status Puan shikin yang bgtahu dia di Kl dan boleh pass by hand jamu itu pada customer. Saya pun cepat2 Whatsapp dye mintak datang di Cheras.

Dengan penerangan yang detail , puan shikin telah ajarkan saya . Ketika itu 2 hari sebelum majlis sanding saya . Saya pun insert lah pengantin dara dan makan 4 biji dengan yakin nya dan berdoa semoga ada perubahan di miss V saya. Sambil tu saya sapukan Masker supaya miss v tidak berbau di malam pertama saya dgn suami nnt.

Sabtu , hari bersanding , malam tu kami masih belum bersama kerana masing2 pun penat. Keesokan nya seperti peringatan puan shikin after 72 jam saya kena korek keluar benda tu . Masya Allah . Bergenang air mata saya sebab kotoran yang keluar terlalu banyak dan berbau . Masa itu pula saya bersyukur sebab dapat juga berikan yang terbaik pada suami.

Malam ahad itu kami bersama , alangkah gembira nya saya , suami saya sangat2 puas dan memuji Miss V saya sangat2 grip dan sukar untuk memasukkan zakar suami. Seperti anak dara semula. Nikmat malam pertama itu seperti nya pertama kali saya di sentuh dulu. Dan sekarang atas Rezeki Allah , Saya bunting pelamin. hari ini saya di sahkan hamil 2 minggu. Seronoknya Tuhan sahaja yang tahu . Rezeki saya di bulan yang penuh barakah ini. Cepat saya sujud syukur dan whatsapp puan shikin. Puan shikin terus call saya semula dan kami sama2 menangis.

Terima kasih Puan sebab sudi hantar jamu pada saya jauh2 dan terangkan saya segala pantang larang nya. Tahniah buat Pengasas nya kerana berjaya mencipta jamu yang dapat membantu masalah kelamin pasangan berkahwin.
Lepas ini saya doakan Puan shikin agar cepat2 menimang cahaya mata."
 

Wednesday, August 8, 2012

minyak ikat kasih (20ml)--- rm65



DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

KEGUNAAN :
untuk melancarkan peredaran darah di zakar, untuk mengembang dan membesarkan zakar, memberi kekuatan pada zakar untuk keharmonian hubungan.

selain untuk aktiviti mengurut zakar, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama.

CARA PEMAKAIAN UTK SUAMI :
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

KEISTIMEWAAN LAIN :
Boleh digunakan sebagai Pelincir ketika bersama, khas untuk isteri yang mengalami kekeringan.
Wanita boleh digunakan pada payudara dan punggung untuk memontokkan dan menegangkan.


PENGGUNAAN MINYAK IKAT KASIH YANG DISARANKAN:

dibawah testis ( buah zakar ) ADA LUBANG yang dipanggil lubang cincin. dimana disitu adalah centre kekuatan tenaga batin atau zakar suami.URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG ZAKAR DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.

SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN " ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN"

TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI..ALIRAN DARAH DIZAKAR N BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2.INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT DAN BERTENAGA.

more tips utk lelaki: nak ehem2 boleh sapukan sedikit minyak ikat kasih dan urutkan pada bebed. perfomance anda tidak mengecewakan insyaallah... nak mesra lagi..minTak isteri tolong urutkan ye...

untuk wanita...minyak ikat kasih ini digunakan untuk membesarkan dan memontoxkan payudara cam XX punya hehehehehe tut tut sensored. tak perlu pembedahan. dan tak perlu silikon. tapi kuar rumah pakai tudung labuh2 kalau tak nanti di inggap lalat dan tambah dosa.

cara guna selepas mandi - urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas.ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ulang hingga 8 ke 10 kali.pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed.montox, pejal dan anjal. nak ehem2 bak tido malam xpayah guna... nanti cik abe tak selesa.nak ehem2 kat situ letak minyak wangi lebih sikit..biar cik abe lalok...

ITULAH SEDIKIT SEBANYAK PENGGUNAAN KUALITI MINYAK IKAT KASEH YANG MEMBERI MANFAAT KEPADA SEMUA SUAMI DAN ISTERI.UNTUK LEBIH POWER MAKE SURE U REQUEST DGN SUSUK DARA RESOURSES YG PATI ORIGINAL :)

 baca testimony pengguna yang pernah guna produk2 jamu susuk dara di sini :)

tq~~

pantang larang semasa mengambil produk jamu susuk dara



1.SEBARANG JAMU2 ATAU SEBARANG KANDUNGAN HERBA TIDAK BOLEH DI CAMPUR DENGAN PRODUK Jamu Susuk Dara (JSD)...X KIRE LA BRAND APE PUN...
   
2.SEBARANG UBAT YANG TIADA KANDUNGAN HERBA LAIN ..JARAKAN 2 JAM DENGAN APA2 PRODUK JSD...INI TERMASUK LA PIL PERANCANG..

3.SEGALA JENIS PELANGSINGAN BADAN X KIRA LA SUSU KE COKLAT KER APE2 JER YANG BERKAITAN DENGAN PELANGSINGAN BADAN TIDAK DIBENARKAN UNTUK DICAMPUR DENGAN MANA2 PRODUK JSD...
4.SEKIRANNYA ANDA ADA AMALKAN PRODUK PELANGSINGAN ATAU JAMU-JAMU LAIN, ANDA PERLU BERHENTI SELAMA SEBULAN DAN BARU BOLEH MULA AMBIL JSD.
5.IBU2 YANG MENYUSU BADAN DI GALAKAN UNTUK MENGAMBIL JSD NI SEKURANG2NYER BABY BERUMUR 6 BULAN KE ATAS..TP JUGA TENGOK PADA ANTIBODI BABY ANDA KERANA RAMAI AGEN JSD YANG MENYUSU ANAK DAN AMALKAN JSD SEJURUS HABIS PANTANG.

6.UNTUK PEMAKAI IUCD, ANDA HANYA BOLEH AMALKAN JSD SELEPAS SETAHUN.

7.PENGAMAL JSD, DIGALAKKAN BERPANTANG UNTUK HASIL YANG BAIK.
- PANTANG MINUMAN SEJUK DAN BERAIS
- PANTANG AIR KELAPA DAN BERGAS
- PANTANG DURIAN DAN MADU
- DILARANG MEMINUM MINUMAN KERAS

8.SILA PASTIKAN ANDA MEMATUHI DAN FAHAM SYARAT-SYARAT PENGAMBILAN JSD.   MOHON KERJASAMA...

KAMI DI FAMILY JSD TIDAK MAHU BERTANGGUNGJAWAB SEKIRANYA BERLAKU SEBARANG KOMPLIKASI DIATAS KERAGUAN ANDA UNTUK MENGIKUTI ARAHAN KAMI.

TERIMA KASIH.

Monday, August 6, 2012

testimoni pengguna jamu susuk dara



 korang rasa apa ni? ini merupakan kotoran yang keluar dari saluran wanita.. gross kan? 

sila baca testimony pengguna yang hantar gambar diatas..

Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous). Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan mencecah 4 bln lebih. 

Perasan setelah melahirkan ank kedua 2 tahun dulu, tak berapa kuat tahan kencing... mesti terkencing kalu ter
bersin atau batuk... sentiasa pakai pantyliner setiap masa selain waktu tidur je.

pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan...

2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.

Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah cuam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..

Bila nampak rmi yg post k Fb pasal jamu susuk dara (JSD) nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...

Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...

dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...

1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam--> pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi kat pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...

2nd n 3rd day--> miss v totally kering... pantyliner kering kontang... sakit tumit cam ilang tiba2... huh ajaib.

masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yg cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar... 

4th day sampai hari nih--> kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira... whitening totally hilang... Tapi sesapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise ... smpi dia tya kita... ada makan jamu baru ke? hihihihi
note: saya akan update testimony2 lain juga :) 

boleh juga ke sini untuk baca yang lain juga--- > SILA KELIK

Friday, August 3, 2012

masker vagina- Magic Powder Susuk Dara--- rm25

dipindahkan ke http://jsd-aidawahab.blogspot.com/2013/02/masker-vagina-magic-powder-susuk-dara.html

tq:)

PRODUK-PRODUK SUSUK DARA RESOURCES :



1. JAMU PENGANTIN DARA - RM65.00 / 10BIJI
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
~ meningkatkan kemutan
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
~ merawat masalah kekeringan

2. JAMU AKU DARA - RM48.00 / 40BIJI
~ menambahkan tenaga badan
~ meningkat nafsu syahwat
~ merawat masalah keputihan dan sengugut
~ melancarkan peredaran darah
~ memecahkan lemak

3. MASKER VAGINA - RM25.00 / 20g
~ merawat masalah kegatalan di miss V
~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj
~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir

4. MEDICATED FEMININE WASH - RM48.00 / 100ML
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan

5. INTIM GEL - RM56.00 / 15ML
~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat
~ merawat keputihan dan membasmi kuman
~ memberi kepuasan maksima

6. MINYAK IKAT KASIH - RM65.00 / 20ML
~ membesarkan dan mengembangkan zakar
~ boleh digunakan sebagai pelincir
~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung

7. LELAKI JUTAWAN - RM65.00 / 60BIJI
~ meningkatkan nafsu syahwat
~ menambahkan tenaga dan menigkatkan kecergasan
~ melawaskan dan mengeluarkan angin
~ meringankan badan
~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga

Tuesday, July 31, 2012

produk susuk dara

1.Untuk anak gadis:
*Jamu Aku Dara (RM48.00)
*Magic Powder 'Masker Vagina' (RM25.00)
*Feminine Wash 100ml (RM48)

2.Isteri/ibu yg tidak mengalami sbrg masalah spt mslah rahim rendah,etc:

*mulakan dgn Pengantin Dara (RM65.00)
*slpas 3 hr rawatan Pengantin Dara,truskan dgn Jamu Aku Dara (RM48.00)-makan 2 biji pg& 2 biji mlm(10 hari).
*Untuk kebersihan harian,boleh gunakan Cool Medicated Feminine Wash (RM48.00) & sapukan Magic Powder (RM25.00) sbgai bdak penjagaan.

3.Wanita yang mengalami masalah tombong/rahim rendah.

* Perlu urut naikkan rahim dahulu.Seminggu selama 3X tnpa henti selama sebulan untuk kembalikan rahim pada tempatnya.
* Selepas 2 minggu mengurut, mulakan dgn pengambilan Jamu Aku Dara (RM 48.00) dgn kaedah 1 botol pertama untuk 10 hr(2biji pg,2 biji mlm), botol ke2 untuk 20 hari & botol ke-3 tuk 30 hr.Tak bole berhenti. Nanti akan ada rembesan air kecil ketika proses pengecutan. So kena pakai panty liner la.Semasa rawatan,perlu minum air masak yg banyak. elakkan makanan sejuk2 (spt org berpantang) & makanan berminyak.
InsyaAllah,masalah ni akn selesai.

4. Untuk pasangan yg inginkan cahaya mata:

*Isteri :Mulakan dgn 1 set JSD (JPD, JAD)
*Suami : Makan Jamu Lelaki Jutawan (RM65) tuk stamina  extra tenaga.

5. Wanita baru bersalin

*1 set JSD (Wanita yg bersalin hnya bole mengamalkn jamu ni slpas 45 hr )

Monday, July 30, 2012

JAMU PENGANTIN DARA (JPD)----- rm65

Nama Item: “ jamu susuk Rahsia Pengantin dara “ atau jamu pengantin dara (JPD)

1 botol ada 10 biji kapsul jamu ( untuk rawatan selama 3 hari)---- wanita berkahwin sahaja XD

ciri: Kapsul berwarna coklat cerah

Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

cara penggunaan :

hari pertama - masukkan 2 biji dalam miss V (1 kanan, 1 kiri), sebelum tidur makan 4 biji disusuli minum air yang banyak (herba panas dan kuat).
hari kedua - makan 2 biji sebelum tidur.
hari ketiga -  makan 2 biji sebelum tidur.
* boleh bersama selepas 24jam insert

* selepas 72jam, korek keluar rempah dan sisa dalam miss V (wajib)


SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat

Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)

pantang larang: (SANGAT PENTING)
sila baca kat sini

contoh kotoran yang keluar:









 gross kan? save your anu sebelum terlambat :)

baca testimony pengguna yang pernah guna produk2 jamu susuk dara di sini 
 
tq :)
Related Posts with Thumbnails