Search This Blog

Pages

Name:
Email Address:
Phone number
Item/enquiry
Shipping address
Payment via: maybank2u
cimbclicks
Shipping method pos ekspress
pos laju

Get your own free form like this one.

Tuesday, October 23, 2012

testimoni jamu pengantin dara (JPD)


testimoni dari cust mai

"Minta maaf kawan2 kalau rasa jijik tgk gambar yg mai pos nie..
Mai yg tgk pun pening jugak.. tp apa yg pasti ini adalah yg dipanggil ALIEN yg bersarang dalam miss v@cik pah wanita yg mengalami keputihan yg kronik... so sesapa yg ada keputihan tu. x kisah la yg kronik atau x... jangan ambil mudah.cari ubat, jgn biar jer.....

"customer ni masih dalam rawatan.. setelah habis menggunakan jpd n 2botol jad, repeated customer ni makan jpd sekali lagi kerana keputihan kuning n air kelabu kuar xberhenti...dia pantang ais dll cuma minum jus buah,buah n yogurt jer dari peti ais.Kali ni keputihan lagi byk dr jpd pertama."

takkan nk biar kan sampai jadi macam tu.. baru nk dirawat... jgn tengok dan sekadar baca jer testimoni... buat la something.. kalau x nak guna JSd pun pakai la produk apa pun...janji jgn biar... alang2 kami di JSD ada produk yg boleh menyelesaikan masalah nie.. so x yah la pening2 nk tanya kat pak cik GOOGLE tu kan... pm jer inbox... insyaAllah Mai akan usahakan produk yg sesuai, lain orang lain masalahnyer... "

testi 2:
"Salam kak...tq kenalkan JSD ni kak. Saya happy sgt. Sbbnya...saya baru keguguran pada bulan 3 hr tu kandungan 5 bulan. pastu saya amik perancang cucuk 3 bulan. so PERIOD saya x dtg sejak saya mengandung n amik perancang. Bulan 6 saya stop perancang cucuk tu tp sampai la nie saya x dtg period. dh check every month mmg x pregnant. Risau gak. Lepas hari keempat semalam, saya korek n Alien tu dh kuar. tup2 malam tadi...saya datang period buat pertama kali setelah hampir 1 tahun (campur pregnant yg x dtg bulan.). Ya Allah...happy sgt. sbb lega skit perut saya ni yg rasa x selesa je."
 
testi 3:
PRODUK - JAMU PENGANTIN DARA + INTIM GEL

Slm sis..sy lama xchatt dgn sis..sy demam la sis..sorry yer janji nk bg testimoni..skali xsht plakk..sy dah karang nk bgtau sis..at last jatuhh sakitt plakk..erm..sy mula2 xyakin dgn PRODUK JSD..tapi sy nekad nk guna sbb sy dah xtahan nk kena pkai pa
nty liner 24hrs..dahla duit membazir jer..pastu xselesa bila slalue keluar keputihan jer..

so saya beli PRODUK JSD tanpa pengetahuan asben..die xpercaya benda2 jamu ni..so sy beli diam2.. Masa 1st time dpt parcel..xsangka kecik jer produk ni..so sy pkai JPD.. Masa tu plakk asben asyik mtk nk bersama..padahal kena off 3ari.. So nk xnk kena ngelatt jugakk. Ckup 3ari sy korek kuar JPD..pastu try masuk 1jari.. wahh..ketat betul..

Pastu be4 bersama sy sapu gel intim..wahh..mlm tu bkn 1 round..tapi 3round..haha..smpaikan asben sy xkeje pada keesokkan harinya..off day..haha..duk melayan kerenah die je la..InsyaAllah sy nk order lagi nnti..tq kak..Ape pun kpd semua wanita2 diluar sana..sy sarankan supaya menciba JSD ni..xcuba xtau kan..tq kak..Nnti sy nk order lagi..
 testi 4:

"Alhamdulillah dgn izin Allah lepas akk guna 1 set susuk dara yg hani buat ade perubahan dlm hubungan kami semakin mesra dan kerap 'b'sama'...hubby asyik senyum jer bila tgk akk, nk tanya seganlah pulak...mula2 akk pakai jamu pengantin memang akk rasa ehem2..akk tu ketat sgt dan berpasir, lpas tu seluar akk asyik basah jer..akk ingat hani ade tulis lepas mkn jamu nie air akan keluar sampai ia benar2 dah elok memang betul lpas 2 hari jer dah kering air n kluar jamu yg akk msukkkan dlm ehem2 2biji tu mcm sabut kelapa warna coklat kluar...

hubby pun npak happy jer lpas 'b'sama' mula2 agak sakit coz ketat skit ehem2 akk tp lpas tu...xde ucapan yg dapat diucapkkan selain ALHAMDULILLAH...

abiss jamu tu akk pakai susuk dara memang rasa berdeyut2 kat rahim rasa mcm mengecut...lps 'b'sama' hubby happy jer biasanya terus tidur..hihi..alhamdulilllah dlm 2 hari jer susuk tu kluar warna putih+pink..terus trg akk mula2 takut nk guna produk hani tp sekarang
akk sgt berpuashati alhamdulillah...permata akk yg hilang dulu sudah kembali...thx hani

klau dah habis akk punya jamu nie bleh oder lg x...Insyaallah"

:)
semua pembelian produk susuk dara sila ke http://jsd-aidawahab.blogspot.com/

tq :)

3 comments:

Anonymous said...

ingin tahu
saya baru lpas keguguran 2 bulan lepas n smpai skarang xdtg period...jamu apa y perlu saya ambil

aidawahab said...

add me first kat fb. tq :)

ketikketok said...

semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

Related Posts with Thumbnails